Ky është rezultati në sondazhet e mediave ndërmjet Albinit e Vjosës, njëri kandidat më mirë të mos hyjë fare në garë

Që nga dita kur janë shpallur zgjedhjet e jashtëzakonshme dhe janë bërë publike kandidaturat për kryeministër, shumica e mediave kanë publikuar sondazhet me pyetjen se kënd do ta votonin për kryeministër.

Gara në këto sondazhe është zhvilluar mes Albin Kurtit dhe Vjosa Osmanit. Bazuar në rezultatet e tyre, në me shumë se 10% në secilin prej tyre ka dominuar Albin Kurti.

Një sondazh të tillë e ka realizuar edhe gazeta online veriu.info ku kanë votuar 12 mijë persona, Albin Kurti ka marrë 58% të votave, ndërsa Vjosa Osmani 42%.

Të gjitha rezultatet janë publikuar në Facebook, nga faqja “Përkrahësit e Albin Kurtit”.

SHPËRNDAJE