Ky është rrëfimi prekës i çiftit shqiptar, se si gruaja nuk e braktisi burrin, pasi ai u paralizua (Video)

Florenc dhe Suela Gjona, është qifti me shembullor, të cilët i kanë dhënë kuptim fjalisë “deri sa vdekja të na ndajë”.

Ata në emisionin Top Show, kanë rrëfyer historinë e tyre, se si Suela Gjona, nuk e braktisi burrin e saj Florenc Gjona i cili mbeti në karrocë i paralizuar.

“Pasi u paralizova, mendova se gjithçka mori fund por Suela nuk u dorëzua kurrë”, tha Florenci.

Ndërkaq gruaja e tij, Suela tregon se si pas aksidentit të tij nuk e kishte menduar kurrë ta braktisë burrin e saj, të cilët tani kanë një vajzë dy vjeçe.

SHPËRNDAJE