Ky është zëvendësministri i MASHT-it që vjen nga radhët e LDK-së

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar sot Xhavit Rexhaj, zëvendësministër në Ministrinë e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit.

“Duke i uruar suksese në detyrë e re, kryeministri Kurti vlerësoi se përvoja profesionale e z. Rexhaj në fushën e arsimit dhe shkencës.

Do të jetë ndihmës në avancimin e sektorit të arsimit” thuhet në njoftimin e zyrës së Kryeministrit.