Ky ishte ushtari 18 vjeçar i UÇK-së që tmerroi forcat serbe (Video)

Në luftën e Kosovë u ranguan pranë UÇK-së shumë të djemë të rinj e vajza te reja e një ndër ta ishte edhe Besniku 18 vjeçar nga fshati Jasiq rrafshi i Dukagjinit.

Besniku ishte pjesë e UÇK-së edhe në betejën e Kosharës ku UÇK si gjithmonë doli fitimtare falë këtyre trimave.

Bashkëluftëtarët e tij rrefëjnë së Besniku ishte nga të parët që sulmonte pikat e forace serbe.(Shtyp mbi linkun e mëposhtëm dhe shiko pamjen e plotë ⤵)

Ndër fjalët e tij ishin:

“Unë jam 18 vjeçar. Kam një vit e më shumë që luftoj me Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës dhe kam dëshirë që kurrë mos t’i ndahem kësaj ushtrie dhe këtë luftë do ta përballojmë deri në fund”.