Ky shtet tërheq njohjen e Kosovës?

Mediat serbe raportojnë se Liberia e ka tërhequr njohjen e Pavarësisë së Kosovës.

Sipa këtyre raportimeve, ministri i Punëve të Jashtme i Liberisë, Gbezongar Milton Findlay i dorëzoi homologut të tij serb, Ivica Daçiq notën mbi tërheqjen e njohjes së pavarësisë së Kosovës, ndërkohë që po zhvillohet dialogu midis Beogradit dhe Prishtinës.

Në dokument “thuhet se Liberia e ka njohur pavarësinë e Kosovës në bazë të njohurisë se Beogard dhe nuk është gati për të negociuar një zgjidhje me të”.

Ky vend e ka njohur Kosovën në maj të 2008-ës.

Më poshtë e gjeni dokumentin që i është bashkëngjitur lajmeve për tërheqjen e njohjes së së shtetësisë së vendit tonë nga Liberia.

SHPËRNDAJE