Ky trend do të zëvendësojë bluzat me supet jashtë këtë verë

Marka si Louis Vuitton dhe Nina Ricci e kanë sugjeruar një gjë të tillë në koleksionet e tyre të reja dhe Kendall Jenner dhe Bella Hadid janë ndër të parat që kanë hipur në trenin e këtij trendi, duke ekspozuar këto pjesë të trupit dhe pantallona me bel shumë të ulët.

Kockat e legenit: Për shumë prej nesh ato janë aty vetëm për t’u përplasur në cepat e shtëpisë kur e ke llogaritur gabim këndin e kthimit.

Ndërsa për industrinë e modës, ato janë pjesë e re e trupit që duhet nxjerrë në pah.

Bella Hadid

Kendall Jenner

Louis Vuitton

Nina Ricci

Hervé Leger

Cushnie et Ochs

Dion-Lee

Rosie-Assoulin

Burimi: Marie Claire