Ky voglush nga Skenderaj ka nevojë për ndihmë, vuan nga kanceri në veshkë

Kërkon ndihmën e shoqërisë 4-vjeçari nga Skenderaj, Hasan Mehmeti, i cili është diagnostikuar me kancer në veshkë.

Ndërkaq për trajtimin e kësaj sëmundjeje nevojitet trajtim jashtë vendit, dhe shuma që kërkohet është 45 mijë euro e cila është e papërballueshme për familjen Mehmeti.

Më poshtë keni të dhënat nga ku mund t’i ndihmoni Hasanit të vogël.

D

Lexo më shumë në: https://www.gazetaexpress.com/lajme/4-vjecari-nga-skenderaj-ka-nevoje-per-ndihme-vuan-nga-kanceri-ne-veshke-581315/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

SHPËRNDAJE