Lahi Brahimaj jep një lajm të rëndësishëm

Ish luftëtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Lahi Brahimaj, njofton të gjithë familjet e dëshmorëve, invalidët dhe veteranët e luftë së UÇK-së, se e 5 prill, ditën e enjte në ora 11 do të mbahen homazhet për dëshmorin e kombit Naser Brahimaj.

Brahimaj, thotë se homaxhet mbahen në Kompleksin Memorail “Dëshmorët e Kombit”, në Shqiponjë, ish Jabllanicë.

Ky është njoftimi i Lahi Brahimaj:(Kliko mbi reklamë dhe shiko pamjen e plotë ⤵)

Njoftim

Të nderuara Familje të Dëshmorevë , Invalid dhe Veteran të Luftës së UÇK-së , të nderuar qytetarë !

Me 5 prill 2018 e Ejte në ora 11:00 mbahen homazhe për Deshmorin e Kombit Naser Brahimaj .Homazhet mbahen në Kompleksin Memorial ,,Deshmorët e Kombit”në Shqiponje (Jabllanic).

Pjesmarrja juaj nderon gjakun e Dëshmorevë dhe luften e drejt të UÇK-së!

Fotografia e Lahi Brahimaj

SHPËRNDAJE