LAJMI I FUNDIT: AAK bën koalicion me këtë parti

Ramush Haradinaj ka deklaruar koalicionin me PSD pas mbledhjes së Këshillit drejtues .

“Këshilli drejtues i AAK-së ka vendosur që në zgjedhjet e parakohshme të hyjmë nW koalicion me PSD-në, “Me shumicë votash është  votuar që te shkojnë në koalicion parazgjedhor me Shpend Ahmetin, ka pasur vetëm dy abstenime”, ka thënë  Ramush Haradinaj pas mbledhje së këshillit drejtues.

Haradinaj ka thënë se programi i PSD dhe ai i AAk janë të ngjashëm ” na lidh edhe programi i dy partive”, ka thënë Haradinaj.

Ai ka komentuar edhe takimet e Isa Musfatës me liderët e disa partive politike.

“Kam do punë mi kry këtu do të jemi çdo ditë me Shpend Ahmetin” ka thënë Haradinaj .

SHPËRNDAJE