Lajmi për shtatzëninë e Mihrijes e shokon Naimin, shikoni si reagon (Video)

I ftuar në emisionin e moderatorit Labinot Gashi, Naim Abazi lirisht mund të thuhet se pësoi një ‘shok’, shkruan Kosovarja.

Në njërën anë i erdhi si gëzim lajmi për shtatzëninë e bashkëshortes Mihrijes, e në anën tjetër ishte diçka krejt e papritur që e la pa fjalë.

Por, fatkeqësisht ishte vetëm një ‘gënjeshtër’ e përgatitur me mjeshtri nga stafi i emisionit, gjë të cilës i kontribuoi vetë Mihrija për ta bërë të duket sa më reale.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Sado që ishte argëtuese deri në një masë, nuk do të duhej t’i kurdisej një plan i tillë për diçka kaq të rëndësishme në jetën e gjithsecilit.

Sidoqoftë Naimi e tejkaloi me qetësi dhe kjo është për t’u çmuar.

SHPËRNDAJE