LB-së sërish Ministria e Diasporës

Pas marrëveshjes së mbrëmshme midis PAN dhe AKR, tashmë po përflitet edhe për ndarjet e dikastereve qeveritare, prej të cilave gjashtë pritet t’i takojnë PDK-së. 

Sipas burimeve të Indeksonline, PDK, në bazë të marrëveshjes paraprake me partnerin e koalicionit parazgjedhor, Lëvizjen për Bashkim, kësaj të fundit ka vendosur t’ia ndajë Ministrinë e Diasporës.

Kujtojmë se LB kishte udhëhequr me këtë ministri edhe mandatin e kaluar, përmes kryetarit të saj, Valon Murati.

SHPËRNDAJE