LDK mobilizohet për periudhën pas “aktakuzave”

Gjatë ditës së sotme, Lidhja Demokratike të Kosovës mblodhi kryesinë në një takim në të cilin diskutuan disa tema aktuale, përfshirë edhe aktakuzat ndaj Presidentit Thaci dhe liderit të PDK-së, Kadri Veseli.

Por përfshirja eventuale e partisë së këtij të fundit në Qeveri, u mohua se ishte temë diskutimi.

Ndiqeni kronikën:

SHPËRNDAJE