Liberta unike dhe e bukur, në fotosesionin e ri vjen joshëse në të zeza

Liberta Spahiu është një prej femrave më të bukura shqiptare dhe fytyrave më të dashura të ekranit.

Prezantuesja e njohur vjen çdo herë unik dhe me stil në fotosesionet që realizon.

E veshur e tëra në të zeza, Liberta u shfaq atraktive dhe tejet hot, ndërsa që dukej mjaft elegante.

Me grim të theksuar, me një stil me shumë shije, Libertës çdo gjë i ka hije.

Ndryshe, ajo vazhdon të jetë prezente në ekran me emisionin e saj të përjavshëm.