Limaj bëhet përsëri baba në moshën 46 vjeçare (FOTO)

Ish-Komandant Çeliku është bërë babai i fëmijës së pestë të tij. Vajzën e porsalindur e ka me gruan e dytë, Arlinda Balaj.

Kjo e fundit ka publikuar një foto në Facebook me të cilin ka treguar lindjen e vajzës. Nuk e ka treguar se çfarë emri ia kanë lënë.

Limaj nga martesa e parë ka 4 fëmije, 1 djalë dhe 3 vajza. Ai është edhe gjysh i mbesës Zara dhe nipit Andrri.

SHPËRNDAJE