Liqeni Akumulues i Mitrovicës çdo ditë më i pastër dhe i bukur

Liqeni Akumulues i Komunës së Mitrovicës çdo ditë e më tepër më i pastër dhe më i bukur.

E gjitha kjo fal angazhimit maksimal të punëtorëve të Kompanisë Rajonale të Mirëmbajtjes “Uniteti”.

KRM “Uniteti” sot ka bërë pastrimin e shportave dhe hapësirave gjelbëruese rreth Liqenit Akumulues, duke u përkujdesur kështu që qytetarët të mund ta vizitojnë me më shumë dëshirë këtë atraksion turistik.

• Liqeni Akumulues i Mitrovicës çdo ditë më i pastër dhe i bukur •KRM "Uniteti" sot ka bërë pastrimin e shportave dhe…

Publiée par KRM "Uniteti" sur Mardi 18 février 2020

SHPËRNDAJE