Lista e plotë: Gra, çika e djem të politikanëve ia mësyjnë garës për t’u bërë Noter (Dokument)

Familjar të zyrtarëve të lartë të shtetit, gra, vajza e djem të tyre janë në listën e kandidatëve për Noter.

Gjithë këta  të shtunën do ti nënshtrohen provimit që i mundëson atyre hapjen e noterisë .

Gazeta Infokus ka hulumtuar disa emra nga kjo listë e të cilët kanë ardhur deri në këtë fazë vetëm falë lidhjeve të tyre me njerëz të pushtetit.

Në mesin e tyre ka edhe gra të ministrave e ish-ministrave, por nuk mungojnë as familjarë dhe të afërt me Noter e madje edhe me anëtarët e komisionit pranues.

Gazeta Infokus do të publikoj emrat e tyre dhe lidhjet familjare me zyrtar dhe ish zyrtar të shtetit.
  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE