Live në emision: Babai kërkon nuse për djalin në Gjermani, habit me kërkesat e tij

Babai kërkon nuse për djalin. Një burrë nga Lushnja ka kërkuar ndihmë sot përmes emisionit “Aldo Morning Show”.

Kujtimi tha se djali i tij është 35 vjeç dhe prej vitesh jeton në Gjermani, ndërkohë që shtoi se kërkon një vajzë që të mos ketë patur më parë të dashur.

Një burrë nga Lushnja ka kërkuar ndihmë sot përmes emisionit “Aldo Morning Show”, për t’i gjetur nuse djalit.(Kliko mbi reklamë dhe shiko pamjen e plotë ⬇⬇⬇)

Kujtimi tha se djali i tij është 35 vjeç dhe prej vitesh jeton në Gjermani, ndërkohë që shtoi se kërkon një vajzë që të mos ketë patur më parë të dashur.

Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

SHPËRNDAJE