Lladrovci i premtoi Bleronës se do ta bënte drejtoreshë, por shikoni se çfarë dhurate do i bëjë moderatorit tjetër

Kryetari i premton dhuratë Visarit. Protagonist i rubrikës “Mysafirë te Kryetari” te emisioni “1 Kafe prej Shpisë” ka qenë kryetari i komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci.

Blerona dhe Visari kaluan ditën me kryetarin Lladrovci, i cili ndau shumë detaje për angazhimet e tij si kryetar komune dhe jo vetëm.

I pyetur se çfarë do të bënte nëse do të priste ndonjë mysafir nga Zimbabwe dhe do t’i bënte atij dhuratë një elefant, kryetari i tha Visarit “elefantin do ta kisha dhënë ty”.

Ndërsa, Visari e falenderoi kryetarit dhe i tha se ishte kjo ajo që iu ka dashur./21Media

SHPËRNDAJE