Lojtarët kroatë e bëjnë për spital fotografin

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Festa e tepërt e Kroacisë pas kalimit në finale të Kampionatit Botëror, ka sjell pasoja për një njeri.

Lojtarët e Kroacisë vërshuan të gjithë që të festonin, mirëpo nga gëzimi i tepruar kanë lënduar një fotografë

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Lojtarët e Kroacisë as që e kishin vërejtur fotografin nga afër, duke i hipur përmbi, pasi kanë menduar se është pjesë e tyre.

Për fat, fotografi ka shpëtuar, duke mos pësuar ndonjë lëndim serioz, e që më pas lojtarët kroatë i kërkuan të falur./ORAinfo/

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
SHPËRNDAJE