“Loshi Company” nga Mitrovica kërkon 20 punëtorë të rinj

Kompania ndërtimore “Loshi Company ShPK” nga Mitrovica me rastin e zgjerimit të punëve kërkon 20 punëtorë të rinj.

Punët e kontraktuara nga kompania janë në Mitrovicë dhe Prishtinë.

Punëtorët duhet t’i kryejnë punë në këto profesione:
a) Fasadime
b) Suvatime
c) Gletime
d) Ngjyrosje

Të interesuarit mund ta kontaktojnë kompaninë në këtë numë telefoni: 044 503304

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE