Luana Vjollca me këte tregon se eshte nuse Kosove (Foto)

Luana Vjollca e cila tash e sa kohe ka marre titullin edhe udhëheqëse e emisionit, tashmë ajo drejton emision krejt vetëm, javë më parë që u mbajt ky emission theu record shikushmerish, kështu u konstatua nga televizioni që u transmetua dhe emisioni, shkruan Kosovarja.

Emision ky me të ftuar të ndryshëm nga të gjitha sferat e jetës, por ajo që më shumë shikuesit presin orën e ‘Shiko kush po luan’ është Luana. Veshjet e saja janë tejet joshëse, nxjerrja në pah e linjave, gjoksi dhe të pasmet bombastike ku Luana di t’i përdorë këto afëtsi tepër shumë,  për të arritur aty ku do.

Edhe përkundër që ajo ka linja bombastike, si duket ushqimin kalorik nuk e ka problem. Darka të pasura që shtojn peshë ajo pa problem i konsumon. Edhe pse nuk tregon se me kë darkon, e rëndwsishme se ajo po kanqe duke i shkiuar këto ushqime e lerë kur edhe do i shijon.

Një përgatitje dhe servim pak më ndryshe i këtij resortani ,e kjo është pwrzgjedhja e prezantueses. Luana di të shijoj. Është një shërbim më ndryshe edhe i bakllavës ku si duket e pëlqen teje mase këtë ëmbëlsirë tradicionale të shqiptarëve

Por ajo që i vë vulën se Luana është një nuse Kosove është çaji i zi, në Kosovë nuk ka familje që nuk e përdore, kjo pije e nxehtë jo që nuk është përdorë në Shipëri por më rrallë dhe pothuajse hiç. /Kosovarja/ 

   

SHPËRNDAJE