Lufta e jashtëzakonshme midis tigrit dhe ariut, kush fiton? (Video)

“Tadoba National Park” në Indi ka patur një betejë të ashpër mes dy kafshëve të egra dhe të fuqishme.

Një tigër dhe një ari kanë qenë protagonist të një beteje të përgjakshme e cila nuk pati fitues.

Tigri ishte më i ashpër në betejë, por këmbëngulësia qëndroi më shumë në anën e ariut.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

SHPËRNDAJE