Lumi Ibër, atraksion për shumë kosovarë gjatë pandemisë

Natyra është pa diskutim qetësim i mendjes dhe shpirtit. Konsiderohet si zgjedhja më e mirë për t’i kaluar disa orë gjatë ditës.

Një desitinacion ideal mund të jetë edhe fshati Koshtovë, i cili gjendet 5 km nga qyteti i Mitrovicës.

Lumi “Ibër”, ka pasur një numër të madh të vizitorëve, gjë e cila ndryshoi me kalimin e viteve.

Por, pandemia COVID-19, ka ndikuar që shumë familje, e të rijnë të kthehen në këtë vend që të bëjnë piknik, e të freskohen në lum.

SHPËRNDAJE