Lumir Abdixhiku i bashkohet sot LDK-së

Lidhja Demokratike e Kosovës sot ka thirr konferencë në ora 10. Lajmi.net merr vesh se arsye e thirrjes së kësaj konferencë është se në drejtori i institutit Riinvest, Lumir Abdixhiku, do ta zyrtarizojë aderimin në LDK.

Adixhiku ka qenë kritik i zhvillimeve politike dhe ekonomike në Kosovës, por edhe i partisë që po i bashkohet, LDK.

Ai ditë më parë nuk e kishte qartësuar hyrjen në politikë, por kishte thënë se nuk do të hynte i vetë.

SHPËRNDAJE