11.3 C
Mitrovice, XK
14 July, 2020

Macja futet në xhami kur Imami po lexonte Kuranin, shihni çfarë bën...

Macja futet në xhami kur Imami po lexonte Kuranin, shihni çfarë bën ai (Pamje)

Një mace u fut në një xhami përderisa Imami po lexonte Kuranin para myslimanëve, por ndodhi ajo që nuk pritej.

Ndërsa imami po lexonte Kuranin, në praninë e myslimanëve që po e dëgjonin, papritur hyn një mace e cila po pengonte imamin në kryerjen e kësaj procedure fetare.

Në këtë moment imami fillon ta ledhatojë macen pa e ndalur leximin e Kuranit për asnjë çast. Kështu, macja u qetësua, pastaj u ul në karrige dhe nuk lëvizi më derisa imami përfundoi leximin.

Shikojeni videon:

 


SHPËRNDAJE