Mahnitëse ajo që ka ndodhur dje në QKUK

Në Klinikën e Gjinekologjisë në QKUK, gjatë 24 orëve të fundit, kanë kryer lindjen 23 nëna. Në raport janë regjistruar 12 lindje me djem dhe 11 me vajza.

Për herë të parë në sallën e lindjes kanë hyrë 11 nëna.

Sipas raportit, gjendja shëndetësore e foshnjave dhe nënave është e mirë.

SHPËRNDAJE