Mahnitëse, qeni i jep ndihmën e parë policit

Ai quhet Poncho dhe është qeni më i famshëm për momentin.

Eshtë stërvitur nga policia e bashkisë së Madrid dhe videoja ku Poncho i jep ndihmën e parë policit duke i bërë masazh kardiak është bërë virale.

Videoja e publikuar më 22 qershor në Twitter nga policia e Madrid është parë më shumë se 700 mijë herë.

Në fillim duket sikur qeni kërcen kot mbi gjoksin e agjentit të policisë por nëse shihet me vëmendje putrat e tij janë në një pozicion ku mbahen për të praktikuar një masazh kardiak.

SHPËRNDAJE