Malazezët në protestë kundër serbëve, kjo gjë tërheqi vëmendjen?

Nacionalistët malazezë organizuan një protestë të mërkurën në mbështetje të shtetësisë së Malit të Zi, që po cenohet nga serbët e mbështetur nga Rusia, në mesin e flamujve malazez ishte edhe flamuri shqiptar.

Një miting kundër Kishes Serbe u organizua sot në Cetinje, nga Kisha Malazeze, raporton RTV Cetinje.

Qytetarët malazezë brohorisnin në miting “Ne do të mbrojmë Malin e Zi këto ditë nga armiqtë” dhe “Rroft Mali i Zi”.

Mediet serbe raportuan së në mesin e flamujve ishte dhe flamuri shqiptar.

Šetnja u organizaciji grupe građana…

Publiée par RTV Cetinje sur Mercredi 22 janvier 2020

SHPËRNDAJE