Marinsat amerikanë shqyejnë gjarprin me dhëmbë (Foto)

Marinsat e SHBA-së janë ndër më të përgatiturit në botë falë stërvitjeve të forta që kryejnë.

Një grup marinsash amerikanë mundën “t’i mbijetojnë” xhunglës në Tajlandë duke ngrënë insekte dhe gjarpërinj.Mes marinsave është edhe një femër dhe nga pamja duket se gjaku i gjarprit nuk është aq i shijshëm, as për një marins.

SHPËRNDAJE