Marko Gjuriq kremton Kërshëndellat në Mitrovicë (Video)

Një zyrtar serb erdhi nga Beogradi në Kosovë për të kremtuar Kërshëndellat Ortodokse.

Marko Gjuriq ishte në veri të Mitrovicës ku nuk foli për politikë direkt.

Por, për të përçuar mesazhe se e kujt është Kosova përdori data dhe ngjarje historike.

SHPËRNDAJE