“Marshi i UÇK-së” këndohet pranë objektit të Gjykatës Speciale në Hagë

Disa shqiptarë, kanë vendosur që të shkojnë në Hagë, për t’i dhënë mbështetje presidentit Hashim Thaçi, i cili tash e tri ditë është duke u intervistuar nga Prokurorët e Gjykatës Speciale.

Teksa Thaçi ishte brenda objektit të Gjykatës Speciale, duke u marrë në pyetje, disa persona, ia krisën këngës pranë këtij objekti.

“Marshi i UÇK-së” dhe disa këngë të tjera patriotike, janë dëgjuar duke u kënduar nga këta persona.

SHPËRNDAJE