Mbledhja e senatit të Universitetit të Prishtinës mbahet e mbyllur

Senati i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” gjatë ditës së sotme ka mbajtur mbledhur për të diskutuar rreth vendimeve të Këshillit Shtetëror të Cilësisë ndaj programeve studimore.

Ky senat ka larguar mediat dhe monitoruesit e jashtëm nga mbledhja që ishte thirrur urgjent sot.

Kjo u bë pasi menaxhmenti i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” lexoi një letër të Këshillit Drejtues i cili nuk pajtohet me vendimet e rektorit Marjan Dema që janë marr në konferencën e rektorëve.

SHPËRNDAJE