Mbrëmje muzikore me Alban Jasharin në Restaurant Kanina, këtë të premte

Këngë të vjetra qytetare të shoqëruara me meloditë e bukura dhe të kënduara nga vokalisti Alban Jashari do t’iu argëtojnë edhe këtë të premte.

Kjo natë e veçantë me muzikë të mirëfilltë dhe me ushqime të jashtëzakonshme nën tingujt e bukur muzikor të këngëtarit të madh Jashari do të jenë një moment i paharrueshëm për ju.

Mbremja mbahet në restoran Kanina të premten më 01.02.2019 duke filluar nga ora 20:30.