Mbushet salla në tubimin e koalicionit LDK-AKR në Ferizaj

Koalicioni LDK-AKR-Alternativa këto momente është duke mbajtur një tubim në qytetin e Ferizajt.

Çka vërehet aty është një prani e madhe e qytetarëve dhe simpatizantëve në sallën e sportit të këtij qyteti.

Koalicioni LAA gjatë ditës ka mbajtur tubime elektorale edhe në Kaçanik dhe Han të Elezit.

SHPËRNDAJE