Me 10 qershor merret vendimi për Man Cityn se a do të luajë në garat evropiane

Siç raportojnë mediat angleze, Man United do të dëgjojë vendimin e CAS-a në gjykatë me datën 8 ose 10 qershor.

Pasi theu rregullen e “Fer playit” financiar, CAS-a e dënoi Man Cityt me dy vite mos përfshirje në garat evropian, si Liga e Kampionëve dhe Evropa Liga.

Ndërkaq, sot bëhet e ditur se ankesa e klubit anglez do të dëgjohet me datën 8 ose 10 qershor, kjo për t’u marr një vendim final se a do të marr pjesë man City apo jo në garat evropiane.

SHPËRNDAJE