Melinda e rrëzon murin me të pasme

Është “bomba” e re e rep skenës muzikore në vend, që ka bërë për vete mijëra njerëz, sidomos të rinjë.

Melinda u kthye nga SHBA-të dhe bëri bujë me disa nga projektet e saj rep.

Pas projektit me titull “Mekatare”, Melinda Ademi po vjen me diçka tjetër, me një projekt të ri që do të prezantohet së shpejti.

Ndërkohë, reperja senzacionale ka sjell disa foto “hot” në rrjete sociale. Në njëren, duket sikur dëshiron ta rrëzoj murin me të pasme.