Mendohuni dy herë para se të pini Red Bull

Kjo mund të jetë pa dyshim video më e shpifur që do të shikoni sot në internet.

Një burrë në SHBA sapo ka përfunduar së pirë kanaçen e Red Bull-it kur ka zbuluar se çfarë ndodhej brenda saj.

Ai merr thikën dhe e hap kanaçen në dysh për të treguar para kamerës se çfarë ka gjetur brenda.

(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Për të mos ua prishur “surprizën”, shikoni videon më poshtë:

SHPËRNDAJE