Mesazhi i infiermierit nga Infektive: Afër 7 muaj kështu, ndërsa ju gjeni arsye të pa arsyeshme, por kam frikëm se do të jetë tepër vonë!

Infermieri i Klinikës Infektive, Fitim Havolli ka reaguar përmes një statusi në Facebook.

Ai ka shkruar se tash e 7 muaj vazhdojnë të mbajnë kujdestari, e cila është tepër e lodhshme, raporton Gazeta Blic.

“Unë do i shërbejë vendit kurdo, e kudo ku unë jam i nevojëshëm, pa llogaritur asnjëher ku jam unë si pozicion, pavarsisht sifidave dhe rrezikut!”, ka shkruar ai.

Reagimi i plotë:

Kujdestari e lodhëshme , por kurr nuk do të dorzohemi deri ta mposhtim Virusin s’bashku!

Afër 7 muaj kështu!

Unë do i shërbejë vendit kurdo, e kudo ku unë jam i nevojëshëm, pa llogaritur asnjëher ku jam unë si pozicion, pavarsisht sifidave dhe rrezikut!

NDËRSA JU ….GJENI ARSYE TË PA ARSYSHËME,POR NJË DITË DO TË JESH EDHE TI NJËRI NGA NE, …por kam frikën se do jetë tepër vonë!

#VendoseMaskën,
#RuajeDistancën,
#Mbajehigjenën!