Mësohet data e sezonit të ri të Premierligës

Premierligë tashmë e ka përcaktuar edhe datën për fillimin e sezonit të ri e që do të jetë, 12 shtator 2020.

Gara më e madhe e futbollit anglez tashmë e ka bërë publike datën e sezonit të ri, ku gjithashtu ka publikuar edhe oraret e ndeshjeve por jo edhe skuadrat.

Sipas Premierligës, oraret e ndeshje dhe emrat e skuadrave do të bëhen të ditura jo më lar se deri me 21 gusht 2020.

SHPËRNDAJE