Mësuesja rrah nxënësen, përdori telefonin në klasë

Ky është momenti tronditës kur një mësuese godet një nxënëse në fytyrë në Afrikën e Jugut, për shkak të përdorimit të telefonit.

33 vjecarja e paidentifikuar u zemërua me adoleshenten, pasi thuhet se përkundër paralajmërimit ajo përdori telefonin gjatë një testimit.

Vajza 16 vjecare thuhet se u betua se nuk do ta përdorte më duke u rrebeluar dhe përderisa mësuesja e paralajmëroi atë të dilte jashtë, ajo shtyu mësuesën para se ajo të përpiqej t’ia merrte telefonin.

Mësuesja humbi gjithë kontrollin dhe goditi nxënësën e klasës së nëntë me një shuplakë brutale që bëri jehonë në dhimë- duke lënë pa fjalë gjithë nxënësit.

Mësuesja rrah adolshentën, për përdorim të telefonit në klasë on Vidnews.

SHPËRNDAJE