Mihrije Braha bën Bajram në Mitrovicë të Veriut, “e dhimbshme” situata (Video)

Mihrije Braja ka shkuar në mëngjesin e sotëm për të bërë Bajram tek familja e saj e prindërve në Mitrovicë të Veriut.

Por, gruaja e Naim Abazit ka sjellur pamje nga vendi i ngjarjes që sipas saj janë të dhimbshme.

Në një video inçizim nga vetura, Mihrija tregon pamje dhe detaje nga kjo pjesë e Kosovës.

SHPËRNDAJE