Mihrije Braha flet për dy shtatëzanitë e dështuara

Mihrije Braha ë emisionin “Mirage” ka folur rreth jetës private dhe karrierës profesionale.

Braha tashmë është nënë e një djali, e që për herë të parë flet edhe për dy shtatzënitë e dështuara. Se si i përjetoi këto dhe çfarë thotë rreth kësaj e mësoni në storien e mëposhtme.

Mihrija po ashtu sqaron raportin që ka me njerëzit e afërm të Naimit marrë parasysh profesionin e saj.

SHPËRNDAJE