Mihrije Braha i shanë politikanët: Jav ç.ft bota nanën

Këngëtarja e mirënjohur Mihrije Braha, duket qartë se është mllefosur shumë në liderët shtetëror, raporton Gazeta Online Veriu.info.

Në rrjetin social “Facebook”, Mihrije Braha ka publikuar pamje të qytetit pa qarkullim të qytetarëve duke treguar se është lodhur nga porositë e politikanëve dhe ajo cfarë po bëjnë ata në kohën kur vendi po lufton me virusin vdekjeprurës COVID 19.

Përvec se tregoi mllefin e saj ndaj politikanëve, Mihrije Braha pa cenzurë ka publikuar një foto ku i shan politikanët me fjalët: Jav cift bota nanën.

SHPËRNDAJE