Mihrije Braha, siç nuk e keni parë kurrë në të kaluarën (Foto)

Mihrije Braha gjithmonë ka tentuar të krijojë një stil të veçantë përmes të cilit të mbahet mend te publiku.

Jo gjithmonë guximi është i suksesshëm e aq më pak tentimi për të kopjuar, gjë të cilën Mihrija e ka bërë ndër vite.

Me një look të tillë, vështirë se e keni parë atë më herët. Në vend se Mihrija t’i ‘zhdukte’ këto foto nga e kaluara, ajo i ka ndarë me ndjekësit e saj, me shpresën se do të komplimentohet.(Kliko mbi reklamë dhe shikoje imazhin të plotë)

Këtë herë ka ndodh e kundërta tek ajo, fatkeqësisht, përcjell ORAinfo.

SHPËRNDAJE