Milaim Zeka s’po mund t’u besojë syve që Jakup Krasniqi po kërkon koalicion me PDK’në

Deputeti në Kuvendin e Kosovës, Milaim Zeka, është befasuar nga kërkesa e Jakup Krasniqit i cili kërkoi koalicion me PDK’në.

Zeka thotë se Jakup Krasniqi së bashku me Bilall Sherifin kanë qenë kanceri i brendshëm i PDK’së, dhe se ata të dy kanë qenë sebepi i të gjitha përçarjeve në atë parti.

Përveç, Zeka në një shkrim në Facebook, ka thënë se këta dy persona kanë qenë edhe partizanët kryesorë të çdo konflikti edhe me subjektet tjera politike.

“Me mbështetjen e Bilallit, Jakup Krasniqi, si kryetar i Kuvendit, patë dhanë urdhër për hudhjen në bërllog të fotografisë të Rugovës”, shkruan Zeka.

Ky është shkrimi i plotë i tij: