Mimoza Mustafa publikon foto të vajzës, e bukur sa më s’ka

Çifti Shkumbin Kryeziu dhe Mimoza Mustafa, për një kohë shumë të gjatë ishin pjesë e pandashme e skenës muzikore shqiptare.

Ata tani janë më pak aktiv me këngë të reja, mirëpo, kohë pas kohe janë të pranishëm në emisione të ndryshme.

Që të dy janë shumë të përkushtuar në familjen e tyre, e kjo gjë vërehet në fotot që i postojnë.

E së fundi, Mimoza ka postuar një foto të vajzës së saj, e cila po duket mjaft bukur.

SHPËRNDAJE