Ministri Hasani ka një mesazh për punëtorët me rastin e 1 Majit

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Punëtorëve, ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani ka dhënë një mesazh shumë domethënës për punëtorët e Kosovës sidomos atyre të sektorit privat, raporton Veriu.info

Sipas Hasanit ministria që ai drejton ka dhënë mbështetje të parezervë për bizneset vendore duke i mbrojtur dhe u kujdesur për punëtorët e tyre. Ai e pranon që ka shumçka që duhet përmirësuar por ai për këto 8 muaj në krye të këtij dikasteri të rëndësishëm ka bërë hapa pozitiv në përmirësimin e gjendjes së punëtorëve.

Lajmi i mirë me këtë rast është vendimi për përcaktimin e rrogës minimale që do të jetë 250 euro e që sipas ministrit Hasani do të jetë një pagë e dinjitetshme që do të ndikojë në cilësinë e jetës së qytetarëve

Më poshtë iu sjellim të plotë shkrimin e ministrit Bajram Hasani në rrjetin social Facebook:

SHPËRNDAJE