Ministria e Mjedisit ndanë 7 milionë euro për projektet e Mitrovicës

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi ka pritur në takim sot Kryetarin e Mitrovicës, Agim Bahtirin.

Matoshi ka ndarë një postim në facebook, ku tregon për projektet e përbashkëta   që minstria dhe komuna do t’i bëjnë së bashku transmeton gazeta online veriu.info.

Ai ka treguar edhe projektet që do të realizohen dhe shumat e tyre:

1. Rregullimi i shtratit të lumit Sitnica në vlerë 3,100,000 € ;
2. Rregullimi i shtratit të lumit Ibër në vlerë 950,000 € ;
3. Pastrimi i lumit Trepça dhe Lushta në vlerë 820,000 € ;
4. Krijimi i hapësirave gjelbëruese dhe rekreative për fëmijë 430,000 € ;
5. Ndertimi i Impiantit per trajtim te mbeturinave 1.800.000 €

Postimi i plotë në facebook:

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE