Mitrovica merr një superlajm: Ja sa raste pozitive regjistroi sot

IKSHKP-ja edhe sot ka publikuar rezultatet me koronavirus.

Përveç rasteve dhe vdekjeve kanë publikuar edhe cilat janë komunat me të infektuar.

Ajo që bie në sy është rënia e numrit të të infektuarve në disa komuna, si Mitrovica ku është regjistruar vetëm një rast pozitiv.

Komunat me raste janë: Prishtinë 23 raste, komuna Pejë 20 raste, komuna Gjakovë 19 raste, komuna Gjilan 15 raste, komuna Ferizaj 10 raste, komuna Prizren 6 raste, komuna Rahovec 6 raste, komuna Fushë Kosovë 5 raste, komuna Podujevë 5 raste, komuna Kamenicë 4 raste, komuna Klinë 4 raste, komuna Drenas 3 raste, komuna Kaçanik 3 raste, komuna Viti 3 raste, komuna Vushtrri 3 raste, komuna Deçan 2 raste, komuna Istog 2 raste, komuna Obiliq 2 raste dhe me nga një rast komunat Dragash, Lipjan, Mitrovicë, Shtime, Skenderaj dhe Suharekë.

Postimi i plotë: