Mitrovicë, sot shënohet Dita e të pagjeturve

Sot shënohet Dita e të pagjeturve në Mitrovicë.

 

Aktivitetet janë organizuar nga Komuna e Mitrovicës në koordinim me Shoqatën “Zëri i Prindërve”.

Ceremonia fillon në ora 12:00 tek Shtëpia Muze në Lagjen e Boshnjakëve, me vendosjen e luleve.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵). 

Kurse në ora 13:00, bëhen homazhe dhe vendosen kurora lulesh në varrezat e martirëve në Shipol.

 

SHPËRNDAJE